Verdiepingsconferentie 25+ over HET LICHT VAN JEZUS IN ONZE TIJD

Vind jij het ook dat we in zo’n onzekere, donkere tijd leven? De Bijbel schrijft veel over het licht ten opzichte van de duisternis. Jezus leert ons: ”Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben”. Hoe schijnt het licht van Jezus in onze tijd? Als gelovige mensen leven we in het licht te midden van de duisternis. Wij worden bemoedigd door het geloof dat het licht sterker is dan de duisternis. Hoe wandelen wij in het licht en zijn we een licht voor de wereld? Hoe beïnvloed dit licht onze maatschappij? Tussen het licht en de duisternis is continu strijd. Hoe blijven wij in deze geestelijke strijd standvastig? Het doet ons ook uitzien naar de dag dat het Licht de duisternis overwonnen zal hebben; naar de stad die geen licht behoeft, omdat God zelf het licht is.

Wil je meer weten over het thema ‘Het licht van Jezus in onze tijd? kom dan naar de Verdiepingsconferentie op D.V. zaterdag 9 april 2016 in Woerden. De hoofdspreker is dr. H. Klink (Hoornaar). Daarnaast zijn er vijf workshops waarin dit thema verder wordt uitgediept. Het inhoudelijke deel van de conferentie wordt afgesloten met een forumdiscussie.


Verdiepingsconferentie 25+ staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 25-40 jaar. Het doel van Verdiepingsconferentie 25+ is jongvolwassenen toerusten vanuit de Bijbel en gelegenheid bieden voor bezinning op actuele gebeurtenissen.

Datum:            9 april

Tijd:                 16.30-22.30

Locatie:           Het Baken te Woerden (tegenover Stijnhagenseweg 2).

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: https://www.facebook.com/Verdiepingsconferentie25.