prinsheerlijk          Projectgroep Prinsheerlijk      

               Diaconie van de

                    Protestantse Gemeente

                                 van Driebergen Rijsenburg

 

 

Ook in 2019 met Prinsheerlijk op vakantie!

Een vakantieweek voor mensen met een fysieke beperking!

Terwijl veel mensen zich kunnen verheugen op hun vakantie naar verre en exotische oorden of hun vakantieafspraken dichterbij hebben is er een goep mensen die deze mogelijkheden niet hebben door lichamelijke beperkingen.

Voor deze mensen geldt deze Prinsheerlijkvakantieweek!

Wij, als projectgroep, zoeken het dicht bij huis, want je hoeft niet ver weg te zijn om er helemaal uit te zijn. Onze vakantiebestemming is groepshotel 'Nieuw Hydepark' in Doorn.

Een prachtige accomodatie met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Een eigen kamer of op verzoek een kamer met iemand delen. De kamer is voorzien van een aangepaste douche, hoog/laagbed, zo nodig een lift om u in en uit uw bed te helpen en ook tv. Persoonlijke verzorging en aandacht wordt u gegeven door een team van vrijwilligers, waarbij een groot aantal mensen met verplegende en verzorgende ervaring.

En dan pakken we helemaal uit met een programma waarin iedere dag wel activiteiten aangeboden worden van een dagje uit, tot muziek, theater, spel, knutselen, wandelen, want er is ook altijd iemand die u met de rolstoel mee kan nemen.

Maar wilt u even niets, dan kan dat ook. Het hotel is groot en er zijn altijd wel stiltehoekjes te vinden.

Hat park om het hotel is prachtig, groot en heeft goede wandelpaden. Het landgoed heeft nog de allure van de tijd van de mooie landhuizen en kastelen.

De keuken is uitstekend en speelt in op al onze wensen.

De vakantie week is van 6 t/m 13 juli 2019.

Een uitnodigingsbrief en inschrijvingsformulier wordt op verzoek bij u gebracht en wilt u meer weten over deze vakantieweek, neem dan contact op met de coördinator.

 

Ida van Duuren
Coördinator
Oranjelaan 42
3971 HH Driebergen-Rijsenburg
telefoon 0343-515793


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.