SL?GD!

Samen Leven? Gewoon Doen!

Geestelijke verzorging voor mensen met een verstandelijke beperking. Een samenwerkingsverband van de Protestantse Gemeente Driebergen en Bartimeus Doorn.

In Driebergen wonen veel mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, min of meer begeleid zelfstandig. De Protestantse Gemeente en Bartimeus hebben gezamenlijk voor 0,4 ft een pastor aangesteld voor de pastorale zorg, c.q. geestelijke verzorging van deze mensen. Rond de pastor is een werkgroep gevormd, Samen Leven? Gewoon Doen!, waarin ook twee mensen met een beperkin zitting hebben. De basis voor dit pastoraat, c.q. geestelijke verzorging vormt het Café Goedenavond, een ontmoetingsplaats voor mensen met beperking. Dit Café is elke eerste en derde vrijdag van de maand van 19.30-22.30 uur open en wordt gehouden in 't Hoge Licht, Klaproos 2, 3972 XP te Driebergen.

 

Bijbelgespreksgroep doneert!

Afbeelding1Afbeelding2Ieder jaar wordt in de twee bijbelgespreksgroepen van mensen met een verstandelijke beperking geld ingezameld voor een goed doel. Het afgelopen jaar is het mooie bedrag van 100,- bij elkaar gebracht.
Jorrit, Sabitha, Liesbeth en Coby hebben het bedrag overhandigd aan Minne en Dixy Veenstra voor hun project Highlanders en Moses Mhludi in Zuid-Afrika.

 

Ook in 2018 werd weer een bedrag overhandigd voor het project  Highlanders en Moses Mhludi in Zuid-Afrika.

Overhandigen collecte

 

 

 

 

 

 

Burgermeester Naafs op bezoek bij het Café Goedenavond.

Burgemeester Naafs in het Goedenavondcafé